Det här året har inletts med mycket dans. Det är ju kul. Hoppas det fortsätter i samma stil. I går var det dags igen. I Konserthuset hade vi aldrig dansat tidigare. Jag har däremot en gång för länge sedan spelat där…Ja, jag säger inget mer om detta.

Blog Image

Nu var det alltså dans. Wienervalser och polkor till Kungliga Filharmonikerna och därefter storbandet Ambassadeur. Publiken var uppklädd och Örjan kände sig nöjd med att ha tagit svart kostym. När wienervalserna drog igång blev det helt fullt på det specialuppbyggda dansgolvet. Detta plus att golvet var ganska trögt och att de dansande inte rörde sig särskilt mycket runt i dansriktningen gjorde att man inte inte kunde ta ut svängarna. Det var i alla fall en uppleverelse att få dansa till symfoniorkester och musiken var härlig. Ambassadeur tog vid efter ett tag. De spelade inte riktigt den typ av storbmandsmusik som vi gillar men vissa låtar var kul att dansa till. Det var lika fullt på golvet då också. Vi gick hem en stund innan det slutade men då hade vi faktiskt varit där i fem timmar – dans blandat med välkomsdrink, mingel, supétallrik m.m. En på det hela trevlig tillställning.

Ellika