Nu var det nästan ett år sedan vi gick på någon danskurs så nu kunde det vara dags igen. Det kändes som vi inte ville ha så långt till kurslokalen och då ligger Chicago på Hornsgatan bra till. Trots att det är nära för oss har vi inte lyckats komma dit på någon dans tills nu. En gång i tiden hade Gunnar Lilja dansskola i den lokalen. Jag var där på ett par kurser i olika moderna danser och vid något tillfälle var även Örjan med. Men det är som sagt var länge sedan.

Så till dansen: balboa nosade vi på för ett par år sedan men den kursen vi gick på var inte speciellt bra så det rann ut i sanden. Det känns dock som en dans som kan vara kul att kunna lite av för den verkar gå att använda i olika sammanhang. Vi var sex par som deltog. Det kändes ganska lagom. När man inte är flera får man bra kontakt med både de andra deltagarna och lärarna. Vi körde grundsteg och en tur. Vi kände oss nöjda när lektionstimmen var slut och det känns kul att gå dit igen nästa tisdag.

Jo, jag höll på att glömma att skriva att min första danslärare (gammaldans våren 1980) var en av kursdeltagarna. Dansvärlden är bra liten!

Ellika